Festival fotografije: Kulturno-istorijski spomenici Novog Sada u kreativnoj fotografiji

.

0
0
0
s2sdefault

U utorak 6. novembra, u 19 sati u Muzeju Vojvodine, Dunavska 35, otvara se izložba Festivala fotografije Novi Sad 2018 pod nazivom: Kulturno-istorijski spomenici Novog Sada u kreativnoj fotografiji.

Organizator Festivala je Centar za kreativno stvaralaštvo GALATEA u saradnji sa Gradom Novim Sadom - Gradskom upravom za kulturu.

FESTIVAL FOTOGRAFIJE je svoj program započeo 5. septembra 2018. godine nizom predavanja koja su održali eminentni stručnjaci iz iblasti istorije, istorije umetnosti, arhitekture, geografije, fotografije.

Ciljevi ovih predavanja su bili upoznavanje velikog broja posetilaca sa kulturno-istorijskim spomenicima i objektima grada Novog Sada.

Festival je ostvario i izuzetnu saradnju sa Pokrajinskim zavodom za zaštitu spomenika kulture, Muzejom Vojvodine, Tehničkom školom Mileva Marić Ajnštajn, Srednjom umetničkom školom Bogdan Šuput.

Tema FESTIVALA FOTOGRAFIJE Kulturno-istorijski spomenici Novog Sada u kreativnoj fotografiji, je od prijavljenih učesnika zahtevala kreativnost iz oblasti fotografije i poznavanje kulturno-istorijskih spomenika  Novog Sada.

 Povezani članci